FAQs

Home/FAQs/

Waar kunnen Triple shutters bekeken en besteld worden?

Triple shutters kunt u bekijken bij onze dealers in de showroom of tijdens een bezoek aan huis. Tijdens een bezoek aan huis kunnen meteen de juiste afmetingen verkregen worden voor de openingen waarvoor u mogelijk shutters wenst, op basis waarvan onze dealer u een exacte offerte kan verstrekken. Bovendien kunt bij een huisbezoek direct zien hoe de voorbeeld shutters en mogelijke kleuren matchen met uw interieur. Omdat al onze shutters op maat gemaakt worden is het mogelijk dat onze dealers om een aanbetaling vragen wanneer een opdracht akkoord is. Triple shutters bekijken of bestellen? Neem contact op met onze dealers via ‘Contact’ of klik hier.

12 november, 2013|Reacties uitgeschakeld voor Waar kunnen Triple shutters bekeken en besteld worden?

Welke aspecten zijn belangrijk bij de aanschaf van shutters?

Net als bij de aanschaf van elk product speelt de prijs ervan een belangrijke rol, echter is het ook van belang om u van tevoren goed te verdiepen in wat u nu precies koopt voor deze prijs. Wat is er inbegrepen en wat is de kwaliteit? Niet alleen qua prijs zijn er in de markt namelijk nogal wat verschillen, maar ook ten aanzien van de kwaliteit van de shutters. Wanneer u een goed vergelijk wilt maken zijn ons inziens de volgende aspecten van belang: [checklist icon="check" iconcolor="#b00e0e" circle="no"] Stabiliteit Triple shutters zijn met elkaar verbonden door middel van stevige pen en gat verbindingenvoor een goede stabiele shutter. In plaats hiervan kunnen ook schroeven toegepast worden, echter is dit veel minder stabiel en gaat de verbinding na verloop van tijd veelal uit elkaar staan. Kromtrekken Triple shutters zijn met elkaar verbonden door middel van stevige pen en gat verbindingenvoor een goede stabiele shutter. In plaats hiervan kunnen ook schroeven toegepast worden, echter is dit veel minder stabiel en gaat de verbinding na verloop van tijd veelal uit elkaar staan. Lakwerk Triple shutters maakt gebruik van krasbestendige, Pu Lak aangebracht in meerdere grond- en afwerklagen voor een mooie uitstraling en een UV filter om verkleuring zoveel mogelijk tegen te gaan Materiaal Triple shutters gebruikt alleen zorgvuldig geselecteerde, kwalitatief hoogwaardige materialen zoals massief hout

12 november, 2013|Reacties uitgeschakeld voor Welke aspecten zijn belangrijk bij de aanschaf van shutters?

Hoe vind ik de dichtstbijzijnde Triple shutters dealer?

Wanneer u bij ’Contact’ een reactie verstuurt, zullen we u in contact brengen met de dichtstbijzijnde dealer. U kunt ook hier direct een verzoek voor de dichtstbijzijnde dealer verzenden.

12 november, 2013|Reacties uitgeschakeld voor Hoe vind ik de dichtstbijzijnde Triple shutters dealer?

Is het mogelijk om shutters in een hypotheek op te nemen?

Shutters vormen veelal een meerwaarde aan de woning, om er zeker van te zijn dat deze in uw hypotheek opgenomen kunnen worden adviseren we u om contact op te nemen met uw hypotheekverstrekker. Bij de meeste hypotheken is het toegestaan om shutters hierin op te nemen, mits deze nagelvast aan het huis bevestigd worden. Het opnemen van shutters in uw hypotheek biedt als voordeel om de aanschafwaarde van de shutters mogelijk over een langere periode te verdelen.

12 november, 2013|Reacties uitgeschakeld voor Is het mogelijk om shutters in een hypotheek op te nemen?

Wat voor materialen worden er gebruikt voor de vervaardiging van Triple shutters?

Bij Triple shutters ligt de focus op shutters, we maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en stellen hieraan hoge kwaliteitseisen. Onze productie doet research om tot de juiste keuze van grondstoffen te komen, koopt vervolgens de materialen zelfstandig in en vervaardigd alle shutter onderdelen zelf; waar anderen elders geproduceerde onderdelen inkopen. Dit heeft als grote voordeel dat wij van begin- tot eindproduct de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Bovendien zijn onze mensen gepassioneerd in hun werk met shutters en begrijpen zij het belang van elke schakel in het productieproces; men stuurt elkaar telkens weer om samen tot een product te komen dat we met trots kunnen verkopen.  De gebruikte houtsoorten van onze collecties zijn: Basswood, Pine wood, Western ceder wood, Oak wood. Alleen voor onze Wellness collectie wordt kunststof met een aluminium kern toegepast.

12 november, 2013|Reacties uitgeschakeld voor Wat voor materialen worden er gebruikt voor de vervaardiging van Triple shutters?

Kunnen shutters ook in vochtige ruimtes zoals badkamers/ wellness ruimtes geplaatst worden?

In vochtige ruimtes adviseren onze Wellness shutters toe te passen. Deze kunststof shutters met aluminium kern zijn speciaal voor vochtige ruimtes ontwikkeld zoals badkamers, wellness ruimtes en zwembaden. Nadere productinformatie kunt u bekijken bij ‘Collectie’. Onze andere shutter producten zijn wel voorzien van een vochtwerende lak, echter kunnen we nooit 100% garanderen dat deze houten shutters geen hinder zullen ondervinden van langdurige blootstelling aan vocht. Vooral wanneer er onvoldoende ventilatiemogelijkheden zijn of wanneer de shutters direct in contact komen met water.

12 november, 2013|Reacties uitgeschakeld voor Kunnen shutters ook in vochtige ruimtes zoals badkamers/ wellness ruimtes geplaatst worden?

Zijn er shutters die geschikt zijn voor dakramen of draai-kiepramen?

Voor dakramen en draai-kiepramen kunnen zeer zeker shutters toegepast worden. In geval van draai-kiepramen kunnen de shutters zowel op het raamwerk als ervoor gemonteerd worden waardoor deze veelal beter aansluiten dan andere vormen van raamdecoratie zoals gordijnen. Het meest toegepast zijn onze Regular shutters, maar ook onze andere collecties kunnen hiervoor veelal toegepast worden. Het is mogelijk dat niet alle lamel breedtes toepasbaar zijn wanneer de afstand tussen de shutter en het raam te klein is om de lamellen te kunnen verstellen; veelal is dit het geval met de lamellen van de Designer Shutters en de lamellen van 89 en 114 mm uit onze andere collecties. Onze dealers kunnen u hierover situatie afhankelijk adviseren.

12 november, 2013|Reacties uitgeschakeld voor Zijn er shutters die geschikt zijn voor dakramen of draai-kiepramen?

Kunnen shutters ook in speciale vormen zoals rond of schuin gemaakt worden?

Dit is mogelijk, maar alleen bij onze Special shutters. Deze Special shutters worden op ambachtelijke wijze geheel op maat vervaardigd uit massief lindehout. Deze shutters maken het mogelijk om ook voor een opening van een bijzondere vorm te genieten van een sfeervol uitzicht in de vorm van shutters. Vaak is het lastig om geschikte aansluitende raambekleding te vinden voor openingen van speciale vormen, onze Special shutters bieden hierbij uitkomst en kunnen in diverse vormen waaronder: rond, halfrond, toog, schuin, ovaal, achthoek, etc. geheel op maat vervaardigd worden.

12 november, 2013|Reacties uitgeschakeld voor Kunnen shutters ook in speciale vormen zoals rond of schuin gemaakt worden?

Zijn shutters voldoende verduisterend?

Dit is voor iedereen verschillend. Shutters zijn nooit 100% verduisterend maar dat zijn de meeste andere vormen van raamdecoratie ook niet. Door de meesten zullen shutters zeker als voldoende verduisterend worden ervaren, echter zal een enkeling wellicht toch aanvullende raamdecoratie ter verduistering of voor de sier toe willen passen. Doordat shutters op maat vervaardigd worden en nagelvast gemonteerd worden sluiten deze wel naadloos op het kozijn/opening aan en dat is bij vele andere vormen van raamdecoratie niet het geval. In beperkte mate is het onvermijdelijk dat shutters wat licht doorlaten bij de scharnieren aan de bovenzijde, tussen de lamellen en waar de shutters in het midden sluiten. Door het toepassen van een frame, inbouwscharnieren, bredere lamellen en een afdeklat waar de shutters in het midden sluiten kan deze beperkte lichtdoorlating nog verder geminimaliseerd worden.

12 november, 2013|Reacties uitgeschakeld voor Zijn shutters voldoende verduisterend?

Wat voor garantie geeft Triple Shutters op de producten?

Triple shutters geeft 3 jaar garantie op fabricagefouten en lakverkleuringen. We gebruiken een speciale PU lak met UV filter ter preventie van het ontstaan van verkleuringen.

12 november, 2013|Reacties uitgeschakeld voor Wat voor garantie geeft Triple Shutters op de producten?